кадър bTVРедактор: Бившият здравен министър Петър Москов коментира, че в момента служебното

...
кадър bTVРедактор: Бившият здравен министър Петър Москов коментира, че в момента служебното
Коментари Харесай

Петър Москов: Големите болници са гръбнака на здравната система, без тях ще пълзим

кадър bTV

Редактор: 

Бившият здравен министър Петър Москов разяснява, че сега служебното държавно управление води офанзива против огромните лечебни заведения, което съгласно него не е интелигентна политика. „ Те изнесоха тежестта на коронавирус рецесията. Те са гръбнака на здравната ни система, в случай че го пречупиш си жертван да пълзиш “, сподели той в студиото на bTV.

Москов разяснява инспекциите и нарушаванията, открити в „ Пирогов “ с думите, че във финансирането на лечебните заведения в действителност има течове. Той изясни, че финансовите нарушавания в „ Пирогов “ не са толкоз съществени, тъй като парите се отивали в най-натоварените посоки.

Москов напомни, че системата са достъп с пръстов отпечатък в лечебните заведения е работила сполучливо в лечебните заведения и за два месеци е понижила съществено фиктивните разноски на болничното заведение. Той напомни, че тя е спряла работа след обжалване, пристигнало от гражданската организация на настоящия министър доктор Стойчо Кацаров. Ако не беше обжалвал, в този момент нямаше да обяснява дали е мним пациент на „ Пирогов “ или не.

Категорично не би трябвало да има клинична пътека за постковид лекуване, съобщи Москов. Според него следствията от заболяването би трябвало да се лекуват по досегашните пътеки.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР